Meniu
COS CUMPARATURI

Informații transport și metode de plată


Magazinul online Delbox.ro funcționează după următorul program:

Luni - Vineri: procesăm comenzi între orele 08:00 și 16:30, toate comenzile care sunt plasate până la ora 16:00 sunt livrate în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 16:00, vor fi livrate în ziua următoare.

Livrarea produselor se efectuează în intervale orare începând cu ora 8:00 si terminând cu ora 18:00. Ai posibilitatea să îți alegi unul dintre intervalele orare de livrare, care este cel mai potrivit pentru tine. Intervalele orare pot fi selectate în momentul plasării comenzii. De reţinut faptul că fiecare interval orar de livrare are un numar maxim de locuri şi funcţionează după ideea `Primul venit, primul servit` 

Sâmbăta: procesăm comenzi începând cu ora 08:00 și terminăm cu ora 15:00, toate comenzile care sunt plasate până la ora 14:00 sunt livrate în aceeași zi. Comenzile care sunt plasate după ora 14:00, vor fi livrate luni începând cu ora 08:00.

Duminică: închis.

Comenzile pot fi făcute prin intermediul platformei delbox.ro cât și telefonic, la numerele de telefon 0364 883 447.

Taxa de transport pentru livrarea la domiciliu este de 20 lei/comandă fără nici o altă taxă suplimentară. Pentru comenzile în valoare de peste 200 lei serviciile de livrare sunt gratuite.

Livrarea produselor se realizează exclusiv prin intermediul firmei de distribuție Delbox Distribution SRL, iar aria de acoperire este: Cluj-Napoca, Apahida, Floresti, Baciu, Gilau, Feleacu, Chinteni, Jucu, Salicea, Gheorghieni. Toate mașinile Delbox cu care se transportă produsele sunt dotate cu sistem de răcire, asigurând transportul produselor în condiţiile impuse de fiecare producător.

Metodele de plată disponibile sunt plata la livrare în numerar (ramburs) si Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).